dimecres, 14 de setembre del 2016

DIA MUNDIAL DEL TURISME 2016




El turisme accessible com a l'eix central de les celebracions d'aquesta edició DMT2016.

El pròxim dia 27 de setembre celebrem el Dia Mundial del Turisme, en aquesta l'edició Tailandia ha estat triada per l'OMT com a seu que acollirà les celebracions oficials i que té per lema "Turisme per a Tots: Promoure l'Accessibilitat Universal", promovent la millora de l'accessibilitat en l'àmbit turístic que encara té molt camí per recórrer.
Amb aquest missatge l'OMT pretén conscienciar a la societat sobre la importància de facilitar l'accés i la integració i la comprensió de totes les persones dins el sector turístic.

El Dia Mundial del Turisme 2016 tindrà lloc el pròxim 27 de setembre a la capital Tailandesa de Bangkok. La celebració a l'INS Baix Empordà serà portada a terme pels alumnes de Turisme del centre i començarà amb el missatge oficial del Secretari General de la OMT el S. Taleb Rifal i durant el matí hi haurà diferents activitats entre elles la pel·lícula Gringo Trails, un esmorcar etnològic...

Aquesta primera jornada de celebració a l'Institut servirà per instaurar la celebració d'aquest dia per part dels alumnes de Turisme que de mica en mica aniran convidant i incorporant a la festivitat els alumnes de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat, per fer activitats conjuntament.
Aprofitant diferents assignatures com Interpretació de Patrimoni i Protocol d'Actes i esdeveniments per a posar en pràctica alguns dels continguts teòrics d'aquestes matèries.
Thailandia país acollidor de les celebracions



missatge oficial del Secretari General de la OMT





                                   DOCUMENTAL IMPACTE TURÍSTIC A BARCELONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada