divendres, 21 d’abril del 2017

PREMIS MEDI AMBIENT 2017



L’entrega dels XVI Premis Medi Ambient va tenir lloc el passat divendres 21 d’abril del 2017 a les 20 h. a la Sala d’Actes de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell.
 Aquests premis van comptar amb la presència, entre d’altres, del regidor de Medi Ambient de Palafrugell, el Sr. Xavier Rangel i del director de l’INS Baix Empordà, el Sr. Joan Borromeo.

Els organitzadors de l'esdeveniment i conductors de la cerimonia d'enterga de premis van ser els alumnes de 2n curs de Turisme de L'INS Baix Empordà
La guanyadora del primer premi valorat en un xec de 500 euros va ser per l’alumne de l’Institut Montsoriu, Mireia Gómez, gràcies al seu treball de recerca anomenat Estudi de l’eficiència de quatre remeis naturals i un helicida en la lluita contra els cargols. A continuació, va ser la Núria Farràs de l’Institut Josep Vallverdú qui va pujar a l’escenari a recollir el segon premi (una tableta) pel seu treball anomenat, està contaminat l’aire de l’Albí?. I per últim, en l’àmbit de la fotografia, els premis es van distruibuir d’aquesta manera: la Martina Pérez de l’escola Vedruna de Palafrugell va quedar en primera posició, el segon premi va restar desert a causa de la incompareixença del guardonat, mentre que en el tercer esglaó del podi hi va pujar l’Abril Gutiérrez de l’escola Barceló i Mates.Tot plegat, es va amanir amb actuacions musicals a càrrec d’alumnes de la població veïna de Mont-ras que va servir per fer més divertida la vetllada. La cirereta final al pastís va ser un aperitiu al restaurant del centre elaborat pels mateixos estudiants de cuina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada